Форум за психология и житейски кризи
Октомври 09, 2026, 02:56:27
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини
:
КАРТИЧКИ
Начало
Forum
Помощ
Търси
Вход
>
Категория
>
ЗАГУБА НА РОДИТЕЛ ИЛИ БАБА И ДЯДО
>
Спя на пуснати лампи
Страници: [
1
]
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Спя на пуснати лампи (Прочетена 7372 пъти)
Jambo
Newbie
Публикации: 1
Спя на пуснати лампи
«
-:
Ноември 20, 2009, 11:42:49 »
Случи се голямо нещастие в моя живот. Баща ми почина. Бяхме много близки. Като всяко момче той бе моя герой и сега съм изпълнен с огромна празнина. Това стана преди четири месеца. Но искам да ви разкажа за нещо, което ме прави още по-неспокоен покрай мъката. През деня ходя на работа и се чувствам по концентриран, но вечерта като се прибера в празния ми апартамент и всичко се връща. Стоя и гледам в една точка. А като дойде време за сън не смея да загася лампите, боя се че в тъмното от някъде ще се появи татко и това ме побърква. Знам че страховете ми са нереални, но вече толкова време не мога да ги преодолея и спя на светнати лампи.Търся съвет помощ и подкрепа. Моля за разбиране!
Активен
katya
Newbie
Публикации: 1
Re:Спя на пуснати лампи
«
Отговор #1 -:
Декември 06, 2009, 12:44:55 »
И аз имам същия проблем и търся помощ. Баща ми почина, много го обичах. Не мога да спя спокойно и навсякъде в тъмното ми се привиждат разни неща, усещането е доста натоварващо, много се плаша, ако някой е преживял подобно нещо ,нека да сподели.Как мога да преживея огромната мъка и същевременно неописуемия страх, който изпитвам?
Активен
nench19
Newbie
Публикации: 2
Re:Спя на пуснати лампи
«
Отговор #2 -:
Декември 20, 2009, 06:06:50 »
Имам същия проблем, хора помогнете, загубих баща си и не мога да спя. Лампите светят през цялата нощ. Боли ме, не мога да се примиря, че вече никога няма да го видя МИЛИЯТ МИ ТАТКО! Който се е справил с тази болка моля помогнете ми!!!Болката е непоносима.
Активен
Страници: [
1
]
Изпечатай
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Категория
-----------------------------