Форум за психология и житейски кризи
Октомври 09, 2026, 02:56:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

КАРТИЧКИ

Начало   Forum   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Спя на пуснати лампи  (Прочетена 7372 пъти) Bookmark and Share
Jambo
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« -: Ноември 20, 2009, 11:42:49 »

Случи се голямо нещастие в моя живот. Баща ми почина. Бяхме много близки. Като всяко момче той бе моя герой и сега съм изпълнен с огромна празнина. Това стана преди четири месеца. Но искам да ви разкажа за нещо, което ме прави още по-неспокоен покрай мъката. През деня ходя на работа и се чувствам по концентриран, но вечерта като се прибера в празния ми апартамент и всичко се връща. Стоя и гледам в една точка. А като дойде време за сън не смея да загася лампите, боя се че в тъмното от някъде ще се появи татко и това ме побърква. Знам че страховете ми са нереални, но вече толкова време не мога да ги преодолея и спя на светнати лампи.Търся съвет помощ и подкрепа. Моля за разбиране!
Активен
katya
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Декември 06, 2009, 12:44:55 »

И аз имам същия проблем и търся помощ. Баща ми почина, много го обичах. Не мога да спя спокойно и навсякъде в тъмното ми се привиждат разни неща, усещането е доста натоварващо, много се плаша, ако някой е преживял подобно нещо ,нека да сподели.Как мога да преживея огромната мъка и същевременно неописуемия страх, който изпитвам?
Активен
nench19
Newbie
*
Публикации: 2

Профил
« Отговор #2 -: Декември 20, 2009, 06:06:50 »

Имам същия проблем, хора помогнете, загубих баща си и не мога да спя. Лампите светят през цялата нощ. Боли ме, не мога да се примиря, че вече никога няма да го видя МИЛИЯТ МИ ТАТКО! Който се е справил с тази болка моля помогнете ми!!!Болката е непоносима.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: